Mlađe nade u nedjelju za broncu u Kupu

event 24.09.2022.

Mlađe nade Mladosti borit će se u nedjelju (25. rujna) za treće mjesto ili brončanu medalju na završnom turniru Hrvatskog kupa koji se igra u Korčuli. U subotnjem polufinalu koje je odigrano u večernjim satima, Cavtat je bio bolji od naših dječaka 8:4 (1:1, 3:0, 2:2, 2:1). Već je iz kretanja rezultata po četvrtinama jasno […]

Mlađe nade Mladosti borit će se u nedjelju (25. rujna) za treće mjesto ili brončanu medalju na završnom turniru Hrvatskog kupa koji se igra u Korčuli.

U subotnjem polufinalu koje je odigrano u večernjim satima, Cavtat je bio bolji od naših dječaka 8:4 (1:1, 3:0, 2:2, 2:1). Već je iz kretanja rezultata po četvrtinama jasno kada je pala odluka o pobjedniku. Vodstvo Cavtata 4:1 nakon polovice utakmice, pa onda i povećanje vodstva na 5:1 početkom treće četvrtine, priskrbilo je suparniku odlučujuću prednost.

Golove su za Mladost postigli – Mihael Katić, Andrija Klišanin, Dorijan Komar i Juraj Šorić. Mladost će u nedjelju od 11.00 sati igrati za treće mjesto, a suparnik će nam biti zagrebačke kolege, igrači ZPK. Naime, u drugom polufinalu je korčulanski KPK pobijedio ZPK 11:4.