Mlađe nade u nedjelju za zlato!

event 14.09.2019.

Naši najmlađi natjecatelji, igrači mlađih nada, borit će se u nedjeljnom finalu za zlato nakon što su u poluzavršnom susretu slavili protiv Korčulanskog plivačkog kluba s 15:12. Bio je to izjednačen susret sve do polovice treće dionice igre kada su igrači trenera Duška Marinića prvi put poveli na utakmici s 2 pogotka prednosti. Tu su […]

Naši najmlađi natjecatelji, igrači mlađih nada, borit će se u nedjeljnom finalu za zlato nakon što su u poluzavršnom susretu slavili protiv Korčulanskog plivačkog kluba s 15:12.

Bio je to izjednačen susret sve do polovice treće dionice igre kada su igrači trenera Duška Marinića prvi put poveli na utakmici s 2 pogotka prednosti. Tu su prednost očuvali do kraja četvrtine. Ulazak u posljednjih 5 minuta igre pokazao je da Mladostaši iz ove utakmice neće izići kao gubitnici. Zaredali su 3 pogotka i otišli na nedostižnih +5 da bi Korčulani samo ublažili poraz s dva pogotka do kraja.

Vrh liste strijelaca pripao je trojici igrača s po 4 pogotka: Petar Erenda, Andrija Čolović i Deni Sappe, dok je trojac Petar Skerlev, Petar Čorkalo i Niko Andro Leš postigao po jedan pogodak. Svoj obol današnjoj, ali i svim prethodnim pobjedama, dali su i naši izvrsni vratari Karlo Subota i Matej Benažić koji odlično brane vrata Žabaca na ovom turniru.

Nedjeljno finale na rasporedu je u 11:40. Protivnik će malim Žapcima biti gradski suparnik Medveščak koji je u drugom poluzavršnom susretu bio bolji od domaćina Primorja.