Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađe nade u polufinalu PH

event 24.08.2021.

Treća utakmica i treća pobjeda mlađih nada Mladosti na Prvenstvu Hrvtaske koje se odigrava u Splitu. “Žrtva” je ovaj puta bio šibenski Solaris kojeg su naši Žapci svladali 8:5 (1:2, 5:0, 0:2, 2:1). Utakmica koja je odlučivala o plasmanu u polufinale Prvenstva Hrvatske nije dobro počela za Mladost. Žapci jesu poveli golom Sappea iz igrača […]

Treća utakmica i treća pobjeda mlađih nada Mladosti na Prvenstvu Hrvtaske koje se odigrava u Splitu. “Žrtva” je ovaj puta bio šibenski Solaris kojeg su naši Žapci svladali 8:5 (1:2, 5:0, 0:2, 2:1).

Utakmica koja je odlučivala o plasmanu u polufinale Prvenstva Hrvatske nije dobro počela za Mladost. Žapci jesu poveli golom Sappea iz igrača više, ali su igrači Solarisa dvama pogocima preokrenuli rezultat i na prvu pauzu se otišlo njihovim vodstvom.
Uslijedila je druga četvrtina koja je, pokazat će se na kraju susreta, bila odlučujuća. Najprije je Sappe ponovo realizirao igrača više za poravnanje, a zatim su mu se priključili i Lulić, Kokorić i Silić i Mladost je ostvarila prednost od 4 gola na poluvremenu.
Samnjili su Šibenčani na -2 u trećoj četvtini da bi Žapci golovima Sappea i Silića potvrdili pobjedu vrijednu polufinala.
Najmlađi žapci suretom protiv Cavtata završavaju nastup u skupini E. Susret je na programu u 10:40.
Nakon te utakmice biti će poznato s kojom momčadi naši dečki igraju u polufinalu koje se igra 24.8. u 19:00.

Strijelci: Sappe (4), Silić (2), Lulić (1), Kokorić (1).