Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađe nade u polufinalu u Rijeci!

event 14.09.2019.

Bravo dečki! Mladost je u polufinalu nakon pobjede protiv domaćeg Primorja EB u zadnjem kolu četvrtfinalne grupe E. Rezultat je bio uvjerljivih 8:4 (3:0, 1:4, 1:0, 3:0). Mali Žapci su odigrali odličnu utakmicu kad je bilo najpotrebnije. Jer susret protiv domaćeg Primorja odlučivao je o plasmanu u polufinale. Igrači trenera Marinića su prvu, treću i […]

Bravo dečki! Mladost je u polufinalu nakon pobjede protiv domaćeg Primorja EB u zadnjem kolu četvrtfinalne grupe E. Rezultat je bio uvjerljivih 8:4 (3:0, 1:4, 1:0, 3:0).

Mali Žapci su odigrali odličnu utakmicu kad je bilo najpotrebnije. Jer susret protiv domaćeg Primorja odlučivao je o plasmanu u polufinale. Igrači trenera Marinića su prvu, treću i četvrtu četvrtinu odigrali bez primljenog gola, a samo u drugom dijelu susreta su Primorjaši bili bolji.

Na otvaranju uvjerljivih 3:0 za Mladost, golovima Čolovića (2) i Brčića, svi s igračem više. Slijedi spomenuta druga četvrtina u kojoj je za Mladost zabio Maglica. I onda, nakon promjene strana, Žapci su zaigrali odlično i “prelomili” utakmicu, nakon što su zabili Čorkalo (2) i Radetić (2). Valja spomenuti da je Mladost 7 od svojih 8 golova zabila s igračem više u plivalištu.

S prvog mjesta u grupi Žapci u polufinalu idu na KPK koji je doživio poraz od Medveščaka. Utakmica je na rasporedu 14.9. u 19:40. Bravo Žapci!