Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori 6. u Prvenstvu Hrvatske

event 14.05.2023.

Utakmicama 19. i 20. kola koje su odigrane od petka do nedjelje (12. do 14. ovog mjeseca), završen je ligaški dio nadmetanja u državnom prvenstvu za mlađe juniore. Naši su igrači zauzeli ukupno 6. mjesto u konkurenciji 9 klubova

U ukupno 16 utakmica (neparan je broj klubova, pa je zato i veći broj kola od utakmica), mladi su mladostaši ostvarili 5 pobjeda, 1 remi i 10 poraza uz ukupnu gol-razliku 16 bodova.

U zadnja dva nastupa, učenici trenera Damira Vinceka su prvo nastupali u Splitu i izgubili od Mornara 12:7. Dosta glatko nažalost jer je već u poluvremenu bilo 7:2 za suparnika. Za Mladost su strijelci bili – Niko Sošić 3, Fran Dobrić 2, te po 1 gol Petar Erenda i Andrija Čolović.

U drugoj utakmici ovog vikenda, susretu 20. kola, mladostaši su sezonu zaključili pobjedom. U Šibeniku je svladan Solaris 16:12. Najbolji pojedinac utakmice bio je Niko Sošić sa 7 golova. Po 3 su pogotka postigli Petar Erenda i Leo Radetić, dok su se jednom u strijelce upisali Andrija Čolović, Vito Brčić i Fran Dobrić.