Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori bez poraza

event 30.01.2016.

Mlađi juniori Mladosti kao prvoplasirani u zagrebačkoj skupini poluzavšnice Prvenstva Hrvatske izborili su nastup na final 4. U posljednjem kolu pobijedili su Mornara. Početak utakmice bio je izjednačen, a odllučujuću prednost igrači trenera Vinceka ostavrili su pred kraj 2. i početkom 3. četvrtine kada su se odvojili na 4 razlike. Tu prednost očuvali su do […]

Mlađi juniori Mladosti kao prvoplasirani u zagrebačkoj skupini poluzavšnice Prvenstva Hrvatske izborili su nastup na final 4. U posljednjem kolu pobijedili su Mornara.

Početak utakmice bio je izjednačen, a odllučujuću prednost igrači trenera Vinceka ostavrili su pred kraj 2. i početkom 3. četvrtine kada su se odvojili na 4 razlike. Tu prednost očuvali su do kraja i slavili rezultatom 10:7. Po četiri gola na našu momčad postigli su Herceg i Bajić, a po 1 Markić i Mardešić.
Na završnom turniru u polufinalu Mladostaši će igrati protiv Juga koji je završio na drugom mjestu skupine igrane u Šibeniku. Prvoplasirani na tom turniru bili su mladi vaterpolisti Primorja.
Final four se igra od 12. do 14. veljače u Splitu