Mlađi juniori izborili F8 bez poraza u kvalifikacijama

event 04.02.2022.

Mlađi juniori Mladosti drugi puta u nekoliko dana svladali su vršnjake iz Medveščaka. Na plivalištu SRC Mladost rezultat je bio 11:4 (5:1, 1:2, 3:0, 2:1). Ovom pobjedom igrači Ratka Štritofa izborili su nastup na završnom turniru F8 Prvenstva Hrvatske, i to bez izgubljenog boda uz ukupnu gol razliku +97, ostvarenu u 6 susreta. Isti suparnici […]

Mlađi juniori Mladosti drugi puta u nekoliko dana svladali su vršnjake iz Medveščaka. Na plivalištu SRC Mladost rezultat je bio 11:4 (5:1, 1:2, 3:0, 2:1). Ovom pobjedom igrači Ratka Štritofa izborili su nastup na završnom turniru F8 Prvenstva Hrvatske, i to bez izgubljenog boda uz ukupnu gol razliku +97, ostvarenu u 6 susreta.

Isti suparnici igrali su na Sveticama prije pet dana i Žapci su bili bolji za tri zgoditka. Za razliku od tog dvoboja, sinoćnja utakmica je ponudila znatno manje neizvjesnosti i znatno više zadovoljstva za sve prijatelje Mladosti. Mlađi juniori su igrali puno bolje, odgovornije i zrelije, te nitu u jednom času njihova pobjeda nije dolazila pod znak pitanja. Golgeterski gledano najraspoloženiji je bio kapetan Bučević, ali i svi ostali su dali svoj doprinos na oba kraja igrališta, i u obrani i u napadu. Nije bilo oscilacija u igri.

Stoga čestitke dečkima i treneru i puno sreće na završnom turniru F8, koji je po rasporedu za nepuna dva tjedna.

Strijelci: Bučević (5), Kirinec (2), Fajković (1), Vukojević (1), Branković (1) i Dobrić (1).