Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori izborili finale

event 10.06.2018.

Na završnici Kupa Hrvatske za mlađe juniore u Zadru mlađi juniori Mladosti izborili su finale. U polufinalu slavili su nad domaćinom Zadrom rezultatom 10:7. Bila je to utakmica repriza četvtrfinala sa Prvenstva Hrvatske ove zime u Dubrovniku. Isti protivnici, isti pobjednik. Žapci su odigrali izvrsne prve dvije četvrtine u kojima su ostvarili veliku prednost (7:1). […]

Na završnici Kupa Hrvatske za mlađe juniore u Zadru mlađi juniori Mladosti izborili su finale. U polufinalu slavili su nad domaćinom Zadrom rezultatom 10:7.

Bila je to utakmica repriza četvtrfinala sa Prvenstva Hrvatske ove zime u Dubrovniku. Isti protivnici, isti pobjednik. Žapci su odigrali izvrsne prve dvije četvrtine u kojima su ostvarili veliku prednost (7:1). Jedan od najzaslužnijih za ostvarenu prednost bio je vratar Udović kojem je trener Sappe dao priliku od početka utakmice. U nastavku utakmice pametnom igrom nisu dopustili domaćinu da se vrati u utakmicu. Strijelce na ovoj utakmici predvodili su Brnetić i Krpan sa 3 gola, 2 je postigao Bušić dok su jednom mrežu protivnika tresli Papež i Požarić.
U finalu koje se igra u nedjelju u 13 sati protivnik će im biti splitski Mornar. Splićani su u polufinalu izbacili aktualne prvake Hrvatske u ovoj kategoriji – Jug rezultatom 12:5.