Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori upisali i drugu pobjedu

event 26.01.2018.

Mlađi juniori Mladosti na završnici Prvenstva Hrvatske u Dubrovniku kolo prije kraja osigurali su jedno od prva dva mjesta u svojoj grupi. U drugom kolu pobijedili su POŠK sa 11:5. Nakon dva odigrana kola na ljestvici grupe A na vrhu su Mladost i Mornar sa dvije pobjede i jednakom gol razlikom (+22), ali Žapci su […]

Mlađi juniori Mladosti na završnici Prvenstva Hrvatske u Dubrovniku kolo prije kraja osigurali su jedno od prva dva mjesta u svojoj grupi. U drugom kolu pobijedili su POŠK sa 11:5.

Nakon dva odigrana kola na ljestvici grupe A na vrhu su Mladost i Mornar sa dvije pobjede i jednakom gol razlikom (+22), ali Žapci su bolji zbog 2 postignuta gola više. Tako će ove dvije ekipe u posljednjem kolu u međusobnom dvoboju odlučivati o poziciji broj jedan koje vodi direktno u polufinale, a za “jedinicu” Mladostašima će biti dovoljan i neodlučen rezultat. Drugoplasirana momčad će igrati četvrtfinalnu utakmicu protiv trećeplasirane ekipe iz grupe B.
Splitski POŠK prijetio je Žapcima do kraja druge četvrtine. Iako Splićani nikad nisu poveli, pred kraj drugog nastavka bili su na 6:4. Međutim nakon toga Mladostaši na čelu sa vratarom Stipčevićem su zaključali svoja vrata i rade seriju 5:0 te uvjerljivu pobjedu. Požarić (vodeći strijelac turnira nakon dva kola), Brnetić, Krpan i Bušić su postigli dva gola, a jedan su postigli Dedić, Papež i Paić.
Utakmica za prvo mjesto skupine A igra se u petak u 18:15.