Mlađi juniori izborili polufinale Malog mede

event 07.09.2018.

U odlučujućoj utakmici za prolazak u polufinale turnira Mali medo Mladostaši su pobijedili Mornar rezultatom 8:3. Izvrsnu utakmicu odigrali su igrači pod vodstvom trenera Gulina. Prvu četvrtinu, predvođeni vratarem Udovićem, zatvorili su svoja vrata. U drugoj četvrtini razigrao se Paić koji je probudio navijače Mladosti na tribinama Šalate. Ekipe su promijenile strane pri rezultatu 5:1. […]

U odlučujućoj utakmici za prolazak u polufinale turnira Mali medo Mladostaši su pobijedili Mornar rezultatom 8:3.

Izvrsnu utakmicu odigrali su igrači pod vodstvom trenera Gulina. Prvu četvrtinu, predvođeni vratarem Udovićem, zatvorili su svoja vrata. U drugoj četvrtini razigrao se Paić koji je probudio navijače Mladosti na tribinama Šalate. Ekipe su promijenile strane pri rezultatu 5:1. U nastavku utakmice tempo je malo pao, ali obrana Žabaca je i dalje bila na nivu. U posljednjoj četvrtini obje ekipe postižu po dva gola za konačnih 8:3. Mladostaši slave pobjedu i prolaz u polufinale turnira.
Bila je to još jedna pobjeda momčadske igre Žabaca u kojoj su se sedmorica igrača upisala u strijelce, a samo je Paić bio dvostruki strijelac.
Trener Gulin bio je zadovljan igrom svoje momčadi:
Odigrali smo jaku dobru obranu i to je ono što ja uvijek najviše tražim od mojih mladića. Kad se obrana igra ovako zajednički, kao što smo mi igrali danas, onda nije problem niti kad se promaši u napadu.”
Mladostaši će za finale igrati protiv Primorja. Dođite na Šalatu podržati naše mladiće u subotu u 12:30.