Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori lagano slavili protiv Zagreba

event 20.01.2022.

S uvjerljivih 33:2 (11:1, 7:0, 9:0, 6:1) mlađi juniori su na svom plivalištu nadvisili Zagreb i upisali treću pobjedu u trećem susretu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske. Ni prije susreta nije bilo puno dilema tko je bolji suparnik, a u plivalištu se i potvrdilo da su mlađi juniori Žabaca daleko ispred vršnjaka iz Zagreba. Trener Štritof […]

S uvjerljivih 33:2 (11:1, 7:0, 9:0, 6:1) mlađi juniori su na svom plivalištu nadvisili Zagreb i upisali treću pobjedu u trećem susretu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske.

Ni prije susreta nije bilo puno dilema tko je bolji suparnik, a u plivalištu se i potvrdilo da su mlađi juniori Žabaca daleko ispred vršnjaka iz Zagreba. Trener Štritof je dao priliku svim igračima da pokažu svoje umijeće, a oni su mu to uzvratili tako što su se svi upisali u listu strijelaca. Osim dvojice vratara, kojima i nije primarno da postižu golove.

Sastav Mladosti: Matić, Erceg (1), Fajković (3), Kirinec (5), Padro (2), Marko Barišić (3), Branković (4), Dobrić (2), Mardešić (4), Luka Barišić (3), Jakuš (2), Bučević (3), Stančić (1), trener Štritof.