Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori lakoćom svladali Medveščak

event 17.02.2019.

Mlađi juniori Mladosti lakoćom su svladali Medveščak rezultatom 19:2 (4:0, 5:0, 2:2, 8:0) i izborili završnicu prvenstva hrvatske koja je na rasporedu za 10 dana u Splitu. Na Sveticama smo gledali utakmicu bez imalo rezultatske neizvjesnosti, u kojoj je jedino pitanje bilo s koliko će golova razlike susret završiti. Trener Nikica Gulin dao je priliku […]

Mlađi juniori Mladosti lakoćom su svladali Medveščak rezultatom 19:2 (4:0, 5:0, 2:2, 8:0) i izborili završnicu prvenstva hrvatske koja je na rasporedu za 10 dana u Splitu.
Na Sveticama smo gledali utakmicu bez imalo rezultatske neizvjesnosti, u kojoj je jedino pitanje bilo s koliko će golova razlike susret završiti.
Trener Nikica Gulin dao je priliku svim igračima da pokažu svoje mogućnosti i oni su to iskoristili. Bili su bolji od protivnika u svim segmentima igre, te ih se velik broj upisao u strijelce.
Slijedi 10 dana završne glazure, a onda prema Splitu na završni turnir u borbu za medalje.
Najefikasniji u ekipi Mladosti bio je Brčić sa 5 golova. Isto toliko su postigla i braća Bušić (Toni 4, a Jan 1). Tri lopte je u mrežu spremio Paić, a po jedan gol su dodali Tkalčec, Bago, Narančić, Ergić, Mihaljević te kapetan Holzinger koji je kao i uvijek plijenio svojom ozbiljnošću i zalaganjem.
Valja napomenuti da je subotnju utakmicu pratilo 27 gledatelja prema službenom zapisniku.