Mlađi juniori “Malog medu” otvorili porazom

event 06.09.2018.

U prvom kolu turnira Mali medo mlađi juniori Mladosti poraženi su od Partizana rezultatom 13:9. Žapci su dva puta stizali zaostatak u prvoj četvrtini koja je na kraju završila 2:2. Trener Gulin svoje mladiće je okupio tek zadnjih 7 dana te se vidjelo da su gosti iz Beograda fizički snažnije momčad. Posebno se to vidjelo […]

U prvom kolu turnira Mali medo mlađi juniori Mladosti poraženi su od Partizana rezultatom 13:9.

Žapci su dva puta stizali zaostatak u prvoj četvrtini koja je na kraju završila 2:2. Trener Gulin svoje mladiće je okupio tek zadnjih 7 dana te se vidjelo da su gosti iz Beograda fizički snažnije momčad. Posebno se to vidjelo u tranziciji te na centarskim pozicijama. Unatoč tome, Žapci se dobro drže i u drugoj četvrtini u kojoj su zaostatak od 6:3 do kraja četvrtine smanjili na 6:5.
U nastavku Mladostaši imaju problema sa visokim presingom Partizana te im je u nekoliko prilika isteklo vrijeme napada. U trećoj četvrtini rezultat je bio 4:0 te je tu pobjednik bio riješen. Na kraju zaslužena pobjeda Partizana od 13:9. Kod Mladostaša su se istaknuli Bušić i Lomatidze sa po 3 gola.
U drugoj utakmici u našoj grupi Mornar je pobijedio Trieste sa 11:7.