Mlađi juniori na pragu završnice Prvenstva Hrvatske

event 29.01.2022.

Slavljem na Sveticama, mlađi juniori Mladosti prilično su otvorili vrata F8 Prvenstva Hrvatske. Večeras su igrači trenera Štritofa slavili s 9:6 (1:2, 3:1, 4:1, 1:2) te im za izravan plasman u nastavak natjecanja predstoji obraniti stečenu prednost na svom plivalištu na Savi. Susret s gradskim suparnikom pokazao je dva lica mladostaša. Na početku i pretkraj […]

Slavljem na Sveticama, mlađi juniori Mladosti prilično su otvorili vrata F8 Prvenstva Hrvatske. Večeras su igrači trenera Štritofa slavili s 9:6 (1:2, 3:1, 4:1, 1:2) te im za izravan plasman u nastavak natjecanja predstoji obraniti stečenu prednost na svom plivalištu na Savi.

Susret s gradskim suparnikom pokazao je dva lica mladostaša. Na početku i pretkraj susreta vidjeli smo usporeno i neefikasno lice Mladosti, dok su u središnjem dijelu utakmice dečki pokazali svoju kvalitetu te s nekoliko efektnih golova ostvarili prednost 3 do 4 gola.

Ponove li izdanje iz druge i treće četvrtine, Žapci će izboriti plasman na završni turnir Prvenstva Hrvatske.

Najefikasnije je večeras bio kapetan Bučević sa 4 gola, tri je pridodao Padro, od čega prva dva vrlo bitna za poravnanje početnog vodstva Medvjeda, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Mardešić i Branković. Vratar Prižmić je bio vrlo dobar, posebice na početku kada njegovim kolegama u napadu i nije polazilo sve za rukom.