Mlađi juniori na Prvenstvu Hrvatske

event 17.02.2022.

Split je domaćin Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore. Igrači Ratka Štritofa dobili su nešto težu skupinu u kojoj nastupaju Jug CO, Jadran i POŠK 1937, klubovi koji su na prethodnom državnom prvenstvu zauzeli drugo, treće i četvrto mjesto. Nakon sjajno odrađeni kvalifikacija, naši mlađi juniori putuju u Split na završnicu Prvenstva Hrvatske (F8). U kvalifikacijskim […]

Split je domaćin Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore. Igrači Ratka Štritofa dobili su nešto težu skupinu u kojoj nastupaju Jug CO, Jadran i POŠK 1937, klubovi koji su na prethodnom državnom prvenstvu zauzeli drugo, treće i četvrto mjesto.

Nakon sjajno odrađeni kvalifikacija, naši mlađi juniori putuju u Split na završnicu Prvenstva Hrvatske (F8). U kvalifikacijskim utakmicama Žapci su upisali 6 glatkih pobjeda uz impozantnu gol razliku +97. Dečkima je prilika je da Splitu prikažu i pokažu svoju kvalitetu. Već po imenima protivnika u skupini A, izvjesno je da turnir neće biti lagan.

Sustav natjecanja je već puno puta oproban u mlađim kategorijama. Nakon što se u svakoj od dvije skupine odigraju po tri kola, prelazi se na eliminacijski sustav, tako da pobjednici skupina i zadnjeplasirani pauziraju “krnje” četvrtfinale, te čekaju svoje protivnike iz dvoboja drugoplasiranih i trećeplasiranih po skupinama. Potom slijede polufinalni susreti te na kraju utakmice za plasman.

Dečkima i treneru Štritofu te pomoćniku Vinceku želimo puno uspjeha.

Raspored Mladosti:

Mladost – Jug, 17.2. u 18:40

POŠK 1937 – Mladost, 18.2. u 11:10

Mladost – Jadran, 18.2. u 17:30