Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori na završnici PH

event 12.02.2016.

Mlađi juniori narednog vikenda u Splitu igraju zavšnicu Prvenstva Hrvatske. Na turniru nastupaju Mladost, Mornar, Jug i Primorje. Sam turnir najavio nam je trener Damir Vincek. U mlađim juniorima ove sezone je promjenjen sustav natjecanja u Prvenstvu Hrvatske te su odigrani prvo kvalifikacijski turniri pa zatim polufinalni te su na završnicu stigle najbolje četiri ekipe. […]

Mlađi juniori narednog vikenda u Splitu igraju zavšnicu Prvenstva Hrvatske. Na turniru nastupaju Mladost, Mornar, Jug i Primorje. Sam turnir najavio nam je trener Damir Vincek.

U mlađim juniorima ove sezone je promjenjen sustav natjecanja u Prvenstvu Hrvatske te su odigrani prvo kvalifikacijski turniri pa zatim polufinalni te su na završnicu stigle najbolje četiri ekipe. Trenera naših mlađih juniora Damira Vinceka upitali smo kako mu se sviđa novi sustav natjecanja?
Na novi sustav natjecanja nemam baš neko pozitivno mišljenje jer smo odigrali previše lakih utakmica i na četvrtfinalnom i polufinalnom turniru. Na kraju završni turnir je stisnut u samo jedan dan i pol.

S kojim ciljvima mladi Žapci odlaze na završnicu?
Na završnom turniru uvijek idemo sa najvišim ciljem to jest svaku utakmicu na pobjedu. Sva tri protivnika su vrlo dobra i kvalitetna i očekujem teške i zanimljive utakmice.

Kako ste zadovoljni s nastupom svojih mladića do sada?
Što se igrača tiče ne bih nikoga posebno izdvajao jer mogu i moraju svi još bolje odigrati.

Utakmice se igraju u petak i subotu a rezultate možete pratiti u živo na službenim stranicama HVS-a
www.furkisport.hr/hvs