Mlađi juniori na završnici

event 21.01.2017.

Mlađi juniori Mladosti uvjerljivo su svladali domaći Solaris u drugom kolu poluzavršnog turnira te izborili nastup nastup na završnici Prvenstva Hrvatske. Domaćini su vodili 1:0 i 2:1 te su se naši mladići mučili u prvoj četvrtini. Kao da su se tek probudili početkom druge četvrtine te su onda počeli igrati i pokazali da su bolja […]

Mlađi juniori Mladosti uvjerljivo su svladali domaći Solaris u drugom kolu poluzavršnog turnira te izborili nastup nastup na završnici Prvenstva Hrvatske.

Domaćini su vodili 1:0 i 2:1 te su se naši mladići mučili u prvoj četvrtini. Kao da su se tek probudili početkom druge četvrtine te su onda počeli igrati i pokazali da su bolja momčad od Solarisa. Trener Sappe je dao priliku svim igračima te su se čak sedmorica upisali u listu strijelaca, a najviše je postigao Mihić (3). Rezultat na kraju utakmice bio je 13:5, a kakvu volju imaju mladi Žapci najbolje pokazuje činjenica da unatoč osiguranoj pobjedi nisu posustajali do kraja te su zadnju četvrtinu dobili čak 5:0.

Nakon utakmice trener Sappe je izjavio:
Puno različitih igrača je danas postiglo golove što pokazuje našu širini i čime sam jako zadovoljan. Moram još dodati kako je dobar dio ove ekipe ostao u Zagrebu iako jednako zaslužuju biti ovdje. Imamo jako dobro generaciju i naš svaki trening je velika borba za pozicije u momčadi.”

Posljednju utakmicu turnira Mladostaši igraju u subotu u 19 sati protiv Juga. Pobjednik tog susreta osvojit će ovaj turnir te će biti slobodan u četvrtfinalu final 6 turnira.