Mlađi juniori peti na Prvenstvu Republike Hrvatske

event 25.07.2021.

Mlađi juniori HAVK Mladost izborili su peto mjesto na ovogodišnjem Prvenstvu Republike Hrvatske igranom u Šibeniku. U posljednjem susretu bili su bolji od vršnjaka Mornara s 9:8 (4:3, 1:0, 2:1, 2:4). Četvrtom uzastopnom pobjedom igrači Ratka Štritofa došli su do 5. mjesta na turniru igranom u Krešimirovom gradu. Prva je to pobjeda nad jednim splitskim […]

Mlađi juniori HAVK Mladost izborili su peto mjesto na ovogodišnjem Prvenstvu Republike Hrvatske igranom u Šibeniku. U posljednjem susretu bili su bolji od vršnjaka Mornara s 9:8 (4:3, 1:0, 2:1, 2:4).

Četvrtom uzastopnom pobjedom igrači Ratka Štritofa došli su do 5. mjesta na turniru igranom u Krešimirovom gradu. Prva je to pobjeda nad jednim splitskim klubom na ovom natjecanju, a izborena je gotovo stalnim vodstvom tokom čitavog susreta. Mornar je osim početnih 0:0 imao i 1:1, te 8:8 sredinom zadnje četvrtine, da bi Obuljen golom iz peterca postavio konačnih 9:8 za Mladost.

Pobjeda je tim vrijednija kad se zna da je izborena uz izostanak jednog od ponajboljih igrača, reprezentativca Bučevića koji zbog bolesti nije igrao zadnja 3 susreta.

Stijelci za Mladost: Obuljen 2, Branković 2, Huljev 1, Kvaternik 1, Mardešić 1, Antunović 1 i Bušić 1.

Boje kluba na Prvenstvu Hrvatske branili su:

Trener Ratko Štritof, pomoćnik Hrvoje Hrestak, te vratari Jakov Ćosić i Matija Prižmić i igrači Amar Fajković, Ante Mardešić, Bartul Bučević, Marin Rogulj, Vito Branković, Dominik Obuljen, Jagor Katičić, Tomislav Kvaternik, Diego Antunović, Roko Padro, Ivan Huljev, Jan Bušić i Vito Erceg.