Posjeti HAVK Mladost web-shop
Mlađi juniori na jugu

Mlađi juniori s novim trenerom u nastavak PH

event 24.11.2023.

Ovog se vikenda, točnije u subotu i nedjelju nastavljaju natjecanja u Prvenstvu Hrvatske za uzrast mlađih juniora

Naši će mladići vikend provesti na moru, ali to nikako nije baš sinonim za odmor. Ne ovog puta, jer naši mladi Žapci će prvo u Dubrovnik u goste Jugu, a zatim u Split kod Jadrana. No prethodno, novost i u taboru mlađih juniora.

Slijedom dogovora klupske uprave sa Zoranom Bajićem, sad već bivši prvi trener seniorske momčadi trebao bi preuzeti upravo mlađe juniore, te ih povesti u smjeru Gruža i Poljuda.

Sezona je inače za naše momke počela obećavajuće. Dvije uvjerljive pobjede u uvodna dva kola, i to u gostima. Protiv Primorja EB 13:8, a kontra Opatije LRH 23:7. Na vrhu ljestvice, dva zagrebačka kluba – Mladost i Medveščak. Ne bi imali ništa protiv da tako ostane i dalje, odnosno i nakon sljedećeg vikenda. Iako, svjesni smo težine suparnika koja je za nijansu viša od ovih koje smo za početak dobili.

Jugaši su pri vrhu s 4 boda (pobjeda i poraz tek petercima), dok je Jadran bodovno s nama poravnat. Drugim riječima, obje utakmice ovog vikenda, osim što opet gostujemo, obje su i derbiji. Koji će nas i možda malo više približiti procjeni snage i kvalitete ovosezonske postave naših mlađih juniora.