Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori spremni za završnicu PH

event 23.01.2018.

Trenerski dvojac Vincek-Sappe prije tjedan donio je u Zagreb medalju sa juniorskog prvenstva Hrvatske. U vikendu koji slijedi pred njima je izazov sa mlađom generacijom koja svoju završnicu igra u Dubrovniku. Mlađi juniori završnicu Prvenstva Hrvatske igraju u Gružu od 25.-28.siječnja 2018. Žapci su smješteni u zagrebačko-splitsku skupinu A (Mladost, Medveščak, POŠK, Mornar). Prema nekim […]

Trenerski dvojac Vincek-Sappe prije tjedan donio je u Zagreb medalju sa juniorskog prvenstva Hrvatske. U vikendu koji slijedi pred njima je izazov sa mlađom generacijom koja svoju završnicu igra u Dubrovniku.

Mlađi juniori završnicu Prvenstva Hrvatske igraju u Gružu od 25.-28.siječnja 2018. Žapci su smješteni u zagrebačko-splitsku skupinu A (Mladost, Medveščak, POŠK, Mornar). Prema nekim predviđanjima u prva dva kola ih očekuju lakši protivnici. Turnir otvaraju Mladost i Medveščak u četvrtak u 17 sati. U ovoj utakmici Mladostaši su veliki favoriti jer su gradske rivale u kvalifikacijama lagano pobijedili dva puta (12:1 i 20:5). Drugo kolo Mladostašima donosi splitski POŠK (petak u 10:15) te se i u toj utakmici očekuje pobjeda Vincijeve družine s nadom da se već tada osigura jedno od prva dva mjesta koja vode u polufinale i borbu za medalje. U posljednjem kolu razigravanja po skupinama Žapci će snage odmjeriti sa Mornarevcima i to u petak u 18:15. Prema predviđanjima to će biti dvoboj za “jedinicu” pred polufinale.
Mladostaši su uoči ovog turnira otišli u Mađarsku gdje su odradili pripreme te odigrali nekoliko utakmica. Mladići su jako dobro radili i vjerujemo kako su spremni za sve izazove koji ih očekuju u Dubrovniku.
Trener Vincek o nastupu na ovom turniru kaže:
Na put idemo manje više kompletni. Bušić ima problema sa zdravljem, ali će ići s nama u Dubrovnik i nadamo se da ćemo moći računati na njega. U grupnoj fazi trebali bi pobijediti Medveščak i POŠK te se s Mornarom boriti za prvo mjesto. Mornar je jedan od favorita za osvajanje turnira uz Jug, Primorje i naravno Mladost. Dobro smo se pripremili u Mađarskoj i željno očekujemo početak.”
Campi i Vincek