Mlađi juniori stigli do četvrtfinala u Lloret de Maru

event 02.09.2016.

Mlađi juniori Mladosti uspješno nastupaju na turniru u Lloret de Maru. Nakon dva dana nastupa plasirali su se u četvrtfinale. Mladići pod vodstvom trenera Roberta Sappea u prvoj utakmicu su poraženi od Barcelone tek nakon izvđenja peteraca. Na kraju regularnog dijela rezultat je bio 7:7, ali jedan promašaj u raspucavanju koštao nas je poraza 12:11. […]

Mlađi juniori Mladosti uspješno nastupaju na turniru u Lloret de Maru. Nakon dva dana nastupa plasirali su se u četvrtfinale.

Mladići pod vodstvom trenera Roberta Sappea u prvoj utakmicu su poraženi od Barcelone tek nakon izvđenja peteraca. Na kraju regularnog dijela rezultat je bio 7:7, ali jedan promašaj u raspucavanju koštao nas je poraza 12:11.
U drugom nastupu pobijedili smo Romu rezultatom 8:7, nakon što smo imali vodstvo od 8:4. Ovom pobjedom smo osigurali nastup u nastavku natjecanja. Nakon susreta po skupinama, održan je ždrijeb osmine finala i našim mladićima za protivnika je dodijeljena grčka ekipa Helios. U ovoj utakmici naši mladići su se od početka pokazali kao kvalitetniji protivnik te uvjerljivom pobjedom od 12:6 izborili nastup u četvrtfinalu.
Protivnik u borbi za polufinale biti će nam CN Olot, a utakmica se igra u petak u 13:15.
Na ovom turniru za Žapce nastupaju: Miškić, Jagar, Dedić, Papež, Brnetić, Požarić, Konjevoda, Rumbak, Capan Jakov, Capan Nikola, Mihić, Samardžić, Stipčević i Bušić,