Mlađi juniori svladali ZPK u kvalifikacijama za PH

event 30.06.2021.

Mlađi juniori Mladosti nadvisili su ZPK rezultatom 19:5 (5:1, 5:0, 3:3, 5:1) na plivalištu SRC Mladost. Utakmica je to u sklopu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske. Iako trener Štritof nije mogao računati na nekolicinu igrača, prije svega na Bučevića i Padra koji se pripremaju s reprezentacijom, Mladost nije imala problema s ambicioznom momčadi ZPK. Osim u […]

Mlađi juniori Mladosti nadvisili su ZPK rezultatom 19:5 (5:1, 5:0, 3:3, 5:1) na plivalištu SRC Mladost. Utakmica je to u sklopu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske.

Iako trener Štritof nije mogao računati na nekolicinu igrača, prije svega na Bučevića i Padra koji se pripremaju s reprezentacijom, Mladost nije imala problema s ambicioznom momčadi ZPK. Osim u početnih dvije minute, susret je imao samo jedan rezultatski smjer. Smjer prema uvjerljivoj pobjedi Žabaca. Čitav niz golova iz kontri i polukontri odraz je plivačke nadmoći naših mlađih juniora.

Strijelci: Obuljen i Branković po 4 gola, Rogulj i Mardešić po 3, Fajković 2, te po jedan gol Bušić, M. Barišić i Huljev.

Već danas, 30.6. u 20:30 Mladost na Savi dočekuje Medveščak u drugoj i posljednjoj utakmici kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske.

Izbore li Žapci pobjedu, u što čvrsto vjerujemo, osigurati će nastup na finalnom turniru koji se održava od 22.-25.7.