Mlađi juniori u četvrtfinalu nakon poraza od Jug CO

event 14.06.2019.

Nakon poraza od Juga rezultatom 13:7 (3:1, 2:2, 5:2; 3:2) mlađi juniori Mladosti sutra u 9:10 nastupaju u četvrtfinalu Kupa Republike Hrvatske. Protivnika će saznati večeras po završetku natjecanja u grupi B. Jug je opravdao ulogu favorita grupe, a i kompletnog finalnog turnira i čitavu je utakmicu bio u prednosti, a Žapcima ostaje da dobru igru […]

Nakon poraza od Juga rezultatom 13:7 (3:1, 2:2, 5:2; 3:2) mlađi juniori Mladosti sutra u 9:10 nastupaju u četvrtfinalu Kupa Republike Hrvatske. Protivnika će saznati večeras po završetku natjecanja u grupi B.

Jug je opravdao ulogu favorita grupe, a i kompletnog finalnog turnira i čitavu je utakmicu bio u prednosti, a Žapcima ostaje da dobru igru iz dvije uvodne utakmice ponove i sutra ujutro te izbore polufinale.

Prvak Hrvatske poveo je s 2 razlike, a Žapci su u drugoj četvrtini uspjeli zadržati razliku na toj razini. Treća dionica odlučila je pobjednika jer se u njoj raspucao Radić, a Žapci to nisu mogli pratiti. U zadnjem dijelu utakmice Jug je samo održavao stečenu prednost i izborio polufinale.

Strijelci za Mladost bilu su: Marko Holzinger 3, Jakša Zaratustra Mihaljević 2, te po jedan gol Petar Paić i Toni Bušić.

U 9:10 Mladost će igrati protiv trećeplasirane ekipe iz skupine B, a hoće li to biti domaćin KPK ili netko od splitskih klubova Jadran ili Mornar BS, znat će se večeras.