Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori u finalu Prvenstva Hrvatske!

event 27.01.2018.

Mlađi juniori Mladosti su izborili finale Prvenstva Hrvatske pobjedom nad Primorjem EB 8:6 (1:2, 2:0, 3:2, 2:2) i sutra u 12:45 igraju za zlato protiv domaćina turnira Jug CO koji je bio bolji od Mornara sa 6:5. Mladostaše je u polufinalnoj utakmici dočekalo Primorje koje je, kao pobjednik skupine B, imalo slobodno jutro prije utakmice, […]

Mlađi juniori Mladosti su izborili finale Prvenstva Hrvatske pobjedom nad Primorjem EB 8:6 (1:2, 2:0, 3:2, 2:2) i sutra u 12:45 igraju za zlato protiv domaćina turnira Jug CO koji je bio bolji od Mornara sa 6:5.

Mladostaše je u polufinalnoj utakmici dočekalo Primorje koje je, kao pobjednik skupine B, imalo slobodno jutro prije utakmice, za razliku od naših mladića koji su pobjedili Zadra u četvrtfinalu. I ta činjenica je utjecala na početak utakmice i vodstvo Primorja nakon prve četvrtine. No u drugoj četvrtini, Žapci preuzimaju konce igre u svoje ruke i preokreću 1:2 u 3:2 golovima Paića iz kontre i Brnetića. Nakon što su ekipe zamijenile strane u plivalištu Gruž, igrači trenera Vinceka postižu dva brza zgoditka i činilo se da se utakmica prelomila na stranu naših ml. juniora. Rječani uspjevaju smanjiti na 4:5, da bi Paić svojim drugim golom odveo Mladost na 6:4 prije zadnje dionice susreta. U posljednjoj četvrtini Mladost nije ispuštala prednost, nego ju je čak i povećala na 3 razlike i mirno privela utakmicu kraju.
U ovoj sjajnoj pobjedi i plasmanu u finale PH najveći su udio imali Brnetić i Paić sa po 2 zgoditka, te Dedić, Papež, Krpan i Bušić sa po jednim golom, te vratar Stipičević s 10 obrana.
Trener Vincek se javio poslije utakmice i rekao:
Hvala na čestitkama iako smo pobjedu izborili teže od očekivanog. Još ima prostora za poboljšanje i nastojat ćemo sutra protiv domaćeg Juga biti u najboljem izdanju.
Poželimo našim mladićima sreću u sutrašnjem finalu koje se igra u nedjelju u 12:45. Neka sebi a i svima koji ih prate “serviraju” zlato na Prvenstvu Hrvatske kao desert nedjeljnog ručka. Ajmo Mladost!
ml. juniori vs primorje - 3