Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori u jakoj skupini na Kupu RH

event 23.06.2022.

Mlađi juniori HAVK Mladost, aktualni viceprvaci države, otputovali su u Dubrovnik na završnicu Kupa RH. Ždrijebom je odlučeno da Žapci u skupini B igraju protiv domaćina Jug AO, Primorja EB i Jadrana. Igrači koje je odredio trener Ratko Štritof otvaranje turnira će imati večeras u 19:40 s domaćinom Jugom AO koji je na Prvenstvu Hrvatske […]

Mlađi juniori HAVK Mladost, aktualni viceprvaci države, otputovali su u Dubrovnik na završnicu Kupa RH. Ždrijebom je odlučeno da Žapci u skupini B igraju protiv domaćina Jug AO, Primorja EB i Jadrana.

Igrači koje je odredio trener Ratko Štritof otvaranje turnira će imati večeras u 19:40 s domaćinom Jugom AO koji je na Prvenstvu Hrvatske zauzeo četvrto mjesto. Sutra naše dečke očekuju utakmice protiv Primorja EB (11:40) – brončanih na PH i Jadrana (19:40) – sedmi na PH.

Nakon razigravanja po skupinama, turnir se od subote nastavlja u eliminacijskom obliku. Prvoplasirani izravno prolaze u polufinale, dok se drugoplasirani i trećeplasirani za polufinale mogu izboriti kroz međusobne dvoboje u subotnje prijepodne.

Našim Žapcima želimo još jedan dobar turnir i da pokažu sve što znaju. Ajmo Žapci!