Mlađi juniori u polufinalu!

event 25.06.2022.

U neizvjesnoj utakmici “krnjeg” četvrtfinala, mlađi juniori Mladosti bili su bolji od gradskih suparnika iz Medveščaka rezultatom 6:5., te su izborili polufinale protiv POŠK 1937 koje je na rasporedu u 19:40. U pravilu su dvoboji protiv Medveščaka tvrdi i neizvjesni budući se suparnici jako dobro poznaju iz prijateljskih, trening i kvalifikacijskih utakmica. Tako je bilo […]

U neizvjesnoj utakmici “krnjeg” četvrtfinala, mlađi juniori Mladosti bili su bolji od gradskih suparnika iz Medveščaka rezultatom 6:5., te su izborili polufinale protiv POŠK 1937 koje je na rasporedu u 19:40.

U pravilu su dvoboji protiv Medveščaka tvrdi i neizvjesni budući se suparnici jako dobro poznaju iz prijateljskih, trening i kvalifikacijskih utakmica. Tako je bilo i u Dubrovniku u susretu kojeg je obilježio mali broj golova, prvenstveno zahvaljujući vratarima koji su bili na visokom postotku obrana.

Početno vodstvo imali su Medvjedi, a nakon toga u prednosti je bila Mladost, ali ne više od jednog gola. Prvi puta je Mladost povela dva razlike, minutu prije kraja susreta, golom Mardešića. Medvjedima je to vodstvo Žabaca bilo nedostižno, te su uspjeli samo smanjiti rezultat.

Po dva su gola zabili Bučević i Kirinec, a po jedan Mardešić i Branković.