Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori u Splitu

event 26.02.2020.

Od četvrtka do nedjelje, na bazenima Poljud u Splitu, na rasporedu je završni turnir Prvenstva Hrvatske u kategoriji mlađih juniora.  Mladost je kvalifikacijski dio završila na drugom mjestu, iza Primorja EB, te je temeljem tog plasmana unaprijed određenim ždrijebom smještena u skupinu B zajedno s domaćinom Jadranom, Zadrom i POŠK-om. Natjecanje počinje utakmicama prvog kola […]

Od četvrtka do nedjelje, na bazenima Poljud u Splitu, na rasporedu je završni turnir Prvenstva Hrvatske u kategoriji mlađih juniora

Mladost je kvalifikacijski dio završila na drugom mjestu, iza Primorja EB, te je temeljem tog plasmana unaprijed određenim ždrijebom smještena u skupinu B zajedno s domaćinom Jadranom, Zadrom i POŠK-om.

Natjecanje počinje utakmicama prvog kola u četvrtak popodne. Četvrtzavršnica je na rasporedu u subotu ujutro, poluzavršnica je na rasporedu u večernjem subotnjem terminu, dok je borba za medalje planirana za nedjelju ujutro.

Raspored grupne faze:

Mladost – Jadran, četvrtak 21:00 h
Mladost – Zadar, petak 11:40 h
Mladost – POŠK, petak 19:40 h

Trener Nikica Gulin prije puta u Split kratko je najavio turnir:

“Najkraće rečeno bolest nam je zadnjih mjesec dana poremetila pripreme za finalni turnir. Ni dan prije puta ne znam u kojem ćemo sastavu nastupiti. Ali što je tu je, dat ćemo sve od sebe da ostvarimo najbolji mogući rezultat.”

Želimo sreću treneru Gulinu i momcima i da se iz Splita vrate sa što sjajnijom medaljom.