Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori u Zagrebu love duplu krunu

event 22.06.2016.

U vikendu koji je pred nama (od 23.-26.6.) igra se prvi završni turnir Kupa Hrvatske za mlađe kategorije. U lov na preostale bodove za Trofej Nardelli prvo kreću mlađi juniori i to u Zagrebu. Mlađi juniori Mladosti pokušat će osvojiti duplu krunu budući da su ove zime postali prvaci Hrvatske. “Vincijevi” mladići smješeni su u […]

U vikendu koji je pred nama (od 23.-26.6.) igra se prvi završni turnir Kupa Hrvatske za mlađe kategorije. U lov na preostale bodove za Trofej Nardelli prvo kreću mlađi juniori i to u Zagrebu.

Mlađi juniori Mladosti pokušat će osvojiti duplu krunu budući da su ove zime postali prvaci Hrvatske. “Vincijevi” mladići smješeni su u skupinu B koja na papiru izgleda nekako lakša jer samo je Mladost smještena u tu grupu od četiri ekipe koje su nastupile na završnici Prvenstva Hrvatske (uz Mladost bili su Jug, Mornar i Primorje).
U borbi za polufinale Mladostaši će morati zauzeti jedno od prva dva mjesta, a protivnici će im biti Solaris, Medveščak i POŠK. Prvu utakmicu naši Mladići igraju protiv Solarisa u četvrtak 23.6.16. u 20h. Prvo kolo će se jedino odigravati na bazenu Mladosti uz Savu, a sve ostale utakmice igrati će se na otvorenom bazenu na Šalati.
Sve rezultate, raspored, tablice pratite u živo na službenom rezultatskom sustavu HVS-a na adresi www.furkisport.hr/hvs.