Mlađi juniori uvjerljivi na početku kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske

event 24.12.2021.

Mlađi juniori HAVK Mladost, koje vodi trener Štritof, visokom su pobjedom protiv ZPK otvorili kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske. Rezultat utakmice Mladost – ZPK je 23:6 (6:0, 7:0, 4:4, 6:2). Dvoboj dvaju neravnopravnih protivnika – to je najkraći mogući komentar sinoćnje utakmice. Posebice je takav odnos snaga bi naglašen u prve dvije četvrtine. Kontre i polukontre […]

Mlađi juniori HAVK Mladost, koje vodi trener Štritof, visokom su pobjedom protiv ZPK otvorili kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske. Rezultat utakmice Mladost – ZPK je 23:6 (6:0, 7:0, 4:4, 6:2).

Dvoboj dvaju neravnopravnih protivnika – to je najkraći mogući komentar sinoćnje utakmice. Posebice je takav odnos snaga bi naglašen u prve dvije četvrtine. Kontre i polukontre Mladosti “sjevale” su sa sviju strana.

Vratar ZPK bio je jedan od boljih pojedinaca u prvom poluvremenu, no unatoč tome Mladost je vodila sa 13:0. To dovoljno opisuje događaje u bazenu. Nakon zamjene strana, naši dečki su ipak malo “prikočili”, a gosti su došli do daha te postigli nekoliko golova.

Kraj susreta je opet pripao Žapcima koji su ovom pobjedom otvorili kvalifikacije u kojima osim Mladost i ZPK nastupaju i Medveščak i Zagreb.

 

Strijelci: Bučević (6), Branković (4), Mardešić (3), Padro (3), Kirinec (3), L. Barišić (2), Pavičić (1) i Dobrić (1).