Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori uvjerljivi na startu

event 07.06.2018.

U Zadru je počela završnica Kupa Hrvatske za mlađe juniore. U prvom kolu Mladostaši su slavili protiv KPK rezultatom 15:2. Igrači pod vodstvom trenera Sappea od početka utakmice potvrdili su ulogu favorita. U prvoj četvrtini postigli su pet golova, a nisu primili niti jedan. U drugoj četvrtini kao da su smanjili brzinu te je rezultat […]

U Zadru je počela završnica Kupa Hrvatske za mlađe juniore. U prvom kolu Mladostaši su slavili protiv KPK rezultatom 15:2.

Igrači pod vodstvom trenera Sappea od početka utakmice potvrdili su ulogu favorita. U prvoj četvrtini postigli su pet golova, a nisu primili niti jedan. U drugoj četvrtini kao da su smanjili brzinu te je rezultat u tom periodu bio 1:1. Vjerujemo kako je trener Sappe na promjeni strana zatražio od svojih igrača ozbiljnost što su oni prihvatili i druge dvije četvrtine odigrali na visokom nivou. Njihova kvaliteta ponovo je došla na vidjele te su ostvarili uvjerljivu pobjedu.
Roko Požarić je postigao čak 6 golova. Uz njega efikasniji od drugih bio je Brnetić sa 4 goia. Toni Bušić zabio je jedan gol u prvoj te jedan u posljednjoj četvrtini dok su po jedan gol postigli Brčić, Papež i Krpan.
U petak Žapci imaju dvostruki program. U 9 ujutro igraju protiv Juga koji ih je svladao u finalu Prvenstva Hrvatske u siječnju ove godine. Pobjednik te utakmice vjerojatno će završiti kao pobjednik skupine te će se direktno plasirati u polufinale.
Protivnik Mladostašima u popodnevnom dijelu programa (17h) biti će gradski rival Medveščak.