Mlađi juniori uvjerljivi protiv Medvjeda

event 13.02.2020.

Mlađi juniori Mladosti uvjerljivo su svladali vršnjake iz Medveščaka rezultatom 20:4 (5:1, 5:0, 4:1, 6:2), u 3. kolu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske. Slično kao i sredinom studenog na Savi, igrači trenera Gulina bili su tijekom čitavog susreta bolji protivnik. U prvoj četvrtini Žapci su imali realizaciju igrača više 5 od 6, te se odvojili na […]

Mlađi juniori Mladosti uvjerljivo su svladali vršnjake iz Medveščaka rezultatom 20:4 (5:1, 5:0, 4:1, 6:2), u 3. kolu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske.

Slično kao i sredinom studenog na Savi, igrači trenera Gulina bili su tijekom čitavog susreta bolji protivnik. U prvoj četvrtini Žapci su imali realizaciju igrača više 5 od 6, te se odvojili na osjetnu prednost.  I u nastavku susreta su naši mlađi juniori većinu golova zabijali s igračem više ili iz peteraca.

U zadnje dvije četvrtine, Medvjedi su došli koliko toliko do daha, pa je pobjeda Žabaca bila nešto niža nego u prvom susretu. Najefikasniji je bio Viktor Antunović sa 6 postignutih golova.

Sastav Mladosti: Ćosić, Katičić (1), Josipović, Bušić (4), Narančić (2), Pantlik, V. Antunović (6), Jugovac, Markić, Luković (1), D. Antunović, Mihaljević (3) i Tkalčec (3), trener: Gulin.