Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi juniori uvjerljivo nadigrali ZPK

event 25.01.2022.

Mlađi juniori Mladosti i drugi puta u sezoni visokim rezultatom su slavili protiv ZPK. Gotovo da su igrači Ratka Štritofa reprizirali rezultat iz prvog susreta. Jučer je utakmica završila rezultatom 22:6 (5:2, 5:1, 6:2, 6:1), za razliku od susreta igranog prije mjesec dana koji je okončan pobjedom Žabaca 23:6. U susretu lišenog bilo kakave neizvjesnosti, […]

Mlađi juniori Mladosti i drugi puta u sezoni visokim rezultatom su slavili protiv ZPK. Gotovo da su igrači Ratka Štritofa reprizirali rezultat iz prvog susreta. Jučer je utakmica završila rezultatom 22:6 (5:2, 5:1, 6:2, 6:1), za razliku od susreta igranog prije mjesec dana koji je okončan pobjedom Žabaca 23:6.

U susretu lišenog bilo kakave neizvjesnosti, mladostaši su dominirali od početka do kraja utakmice i upisali pobjedu, četvrtu u nizu u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske.

Pred našim dečkima su dva susreta s Medveščakom, koji je također upisao četiri pobjede. Bolji iz dvoboja Mladosti i Medveščaka plasirat će se izravno u polufinale Prvenstva Hrvatske, dok će lošiji sastav tražiti svoj put za polufinale kroz dodatne kvalifikacije.

Strijelci: Kirinec (4), Padro (1), Marko Barišić (2), Branković (2), Dobrić (3), Mardešić (4), Luka Barišić (1), Jakuš (3) i Bučević (2).