Mlađi kadeti 3. nakon slavlja protiv Zadra 1952

event 12.02.2022.

Mlađi kadeti Mladosti izborili su treće mjesto na memorijalnom turniru Sunčana kapica, igranom danas u Šibeniku. Pobjedom protiv momčadi Zadra 14:10 (5:1, 2:3, 5:2, 4:2) mlađi kadeti Mladosti osvojili su treće mjesto na turniru igranom u sjećanje na Grgu Renje i Renata Vrbičića, dvojice legendarnih igrača i trenera Solarisa. Mali Žapci bilu su vrlo uvjerljivi, […]

Mlađi kadeti Mladosti izborili su treće mjesto na memorijalnom turniru Sunčana kapica, igranom danas u Šibeniku.

Pobjedom protiv momčadi Zadra 14:10 (5:1, 2:3, 5:2, 4:2) mlađi kadeti Mladosti osvojili su treće mjesto na turniru igranom u sjećanje na Grgu Renje i Renata Vrbičića, dvojice legendarnih igrača i trenera Solarisa.

Mali Žapci bilu su vrlo uvjerljivi, posebice u 1. i 3. četvrtini, tako da pobjeda praktično nije dolazila u pitanje čitavim tijekom utakmice.

Najefikasniji je bio kapetan Sappe sa 4 postignuta gola. Slijedio ga je Maglica sa 3, te Strahonja i Mihaljević sa po 2. Po jednom su mrežu zatresli Modrić, Matošević i Lukšić.

Osim spomenutih strijelaca, u Šibeniku su boje Mladosti branili i vratari Radman i Bjelobrk, te Štefelić, Švarbić, Janković, Novosad, Lukšić i Tadić. Momčad je vodila trenerica Marinković s pomoćnikom Sappeom.

Osim lijepih uspomena iz Šibenika, mali Žapci nose kući i trofej – staklenu kapicu za 3. mjesto. Sutra, prije povratka u Zagreb igraju prijateljsku utakmicu protiv domaćina Solarisa.

Ml-Kadeti_Sibenik_2

Ml-Kadeti_Sibenik_3