Mlađi kadeti 7. na Kupu Hrvatske

event 01.08.2017.

Nakon pobjede u završnoj utakmici protiv Medveščaka rezultatom 14:10 (3:3, 5:2, 4:2, 2:3) naši su mlađi kadeti osvojili 7. mjesto na Kupu Hrvatske za 2017. godinu. Na turniru koji je prošlog vikenda odigran na Šalati, mlađi kadeti, koje vodi trener Zoran Bajić, doživjeli su 3 tijesna poraza, jednom odigrali neodlučeno, te pobjedom u posljednjem nastupu […]

Nakon pobjede u završnoj utakmici protiv Medveščaka rezultatom 14:10 (3:3, 5:2, 4:2, 2:3) naši su mlađi kadeti osvojili 7. mjesto na Kupu Hrvatske za 2017. godinu.

Na turniru koji je prošlog vikenda odigran na Šalati, mlađi kadeti, koje vodi trener Zoran Bajić, doživjeli su 3 tijesna poraza, jednom odigrali neodlučeno, te pobjedom u posljednjem nastupu uspjeli izbjeći posljednje mjesto. U utakmici s Medvjedima odlučujuće su bile druga i treća četvrtina koje su mali Žapci dobili s ukupno 9:4, što im je bilo dovoljno za pobjedu. Najbolji stijelci bili su Tkalčec i Goršeta sa po 4 zgoditka, dok su Brkić, Pantlik, Bucić, Luković, Kvaternik i Mihaljević zabili po 1 gol.
Ukupni dojam s ovog prvenstva je da se mlađi kadeti Mladosti mogu nositi sa svojim vršnjacima iz ostalih klubova, no da im predstoji još dosta rada kako bi otklonili uočene nedostatke, u prvom redu povremenu brzopletost kod dodavanja. Iako je sreća / nesreća sastavni dio sporta, te je kao takvu ne treba posebno analizirati, ipak valja reći da naši igrači nisu iskoristili čak 4 petarca u grupnoj fazi natjecanja.
Na ovom turniru najbolji strijelac mlađih kadeta Mladosti bio je Tkalčec sa 15 golova, 8 puta mrežu je zatresao Goršeta, 6 golova dao je Jugovac, a 5 puta je zabio Pantlik.