Mlađi kadeti i mlađi juniori putuju u Rijeku na kvalifikacije za PH

event 19.11.2019.

Dok će se bazen na Savi pjeniti u susretu Mladosti i Waspo 98 Hannovera, mlađi kadeti i mlađi juniori će se na rječkoj Kantridi boriti s vršnjacima iz Primorja EB. Mlađim kadetima, koje vodi trener Robert Sappe, je to  prvi nastup u ovogodišnjim kvalifikacijama. Mlađi juniori, “pod ravnanjem” Nikice Gulina, imaju iza sebe pobjedu nad […]

Dok će se bazen na Savi pjeniti u susretu Mladosti i Waspo 98 Hannovera, mlađi kadeti i mlađi juniori će se na rječkoj Kantridi boriti s vršnjacima iz Primorja EB. Mlađim kadetima, koje vodi trener Robert Sappe, je to  prvi nastup u ovogodišnjim kvalifikacijama. Mlađi juniori, “pod ravnanjem” Nikice Gulina, imaju iza sebe pobjedu nad Medveščakom 26:6, nedavno izborenu na plivalištu na Savi.

Termin prve utakmice na Kantridi je u srijedu 20.11. u 20:30, kada nastupaju mlađi kadeti, a po završetku tog susreta, u 21:30 počinje utakmica mlađih juniora.

Kada je suparnik Primorje, i još k tome na Kantridi, jasno je da će Žapci imati težak zadatak, bez obzira o kojem mlađem uzrastu je riječ. Prije nekoliko dana kadeti su pokazali da se i na Kantridi mogu osvajati bodovi. Stoga vjerujemo da mlađi kadeti, kao i mlađi juniori, mogu nastaviti tim stopama.