Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi kadeti izborili finalni turnir PH

event 26.02.2022.

U četvrtoj utakmice poluzavršnog turnira mlađi kadeti Mladosti upisali su treću pobjedu u nizu te izborili nastup na završnom natjecanju 8 najboljih hrvatskih momčadi. Utakmica protiv Vukovara završila je 21:2 (8:0, 5:0, 6:0, 2:2), a iz rezultata je jasno da je to bio sraz neravnopravni protivnika. Tek mladostaško puštanje noge s gasa u zadnjoj četvrtini […]

U četvrtoj utakmice poluzavršnog turnira mlađi kadeti Mladosti upisali su treću pobjedu u nizu te izborili nastup na završnom natjecanju 8 najboljih hrvatskih momčadi.

Utakmica protiv Vukovara završila je 21:2 (8:0, 5:0, 6:0, 2:2), a iz rezultata je jasno da je to bio sraz neravnopravni protivnika. Tek mladostaško puštanje noge s gasa u zadnjoj četvrtini omogućilo je malim Vukovarcima da zabiju dva gola.

U zadnjem susretu Mladost igra protiv Opatije, 27.2. u 9:00. Opatija je na ovom natjecanju izuzetno uspješna. Upisali su Opatijci sve četiri pobjede pa će biti izuzetno zanimljivo odmjeravanje snaga s takvom momčadi. Nema rezultatskog imperativa za naše dečke jer će Žapci sigurno zauzeti jedno od prva četiri mjesta koja vode u nastavak natjecanja.

Strijelci za Mladost: Sappe (6), Strahonja (5), Maglica (4), Štefelić (2), Novosad (1), Janković (1), Modrić (1) i Matošević (1).