Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi kadeti Jadrana bolji od Mladostaša

event 28.01.2017.

U drugom kolu poluzavršnog turnira Prvenstva Hrvatske za mlađe kadete Mladostaši su izgubili od splitskoj Jadrana rezultatom 6:3. U prvoj četvrtini obje ekipe postigle su po pogodak, ali onda je uslijedio jedan tuži period kada naši mladići nisu uspjeli zatresti protivničku mrežu. Malo po malo prednost Splićana je rasla do 5:1 početkom treće četvrtine. Do […]

U drugom kolu poluzavršnog turnira Prvenstva Hrvatske za mlađe kadete Mladostaši su izgubili od splitskoj Jadrana rezultatom 6:3.

U prvoj četvrtini obje ekipe postigle su po pogodak, ali onda je uslijedio jedan tuži period kada naši mladići nisu uspjeli zatresti protivničku mrežu. Malo po malo prednost Splićana je rasla do 5:1 početkom treće četvrtine. Do kraja susreta igrači trenera Bajića nisu se uspjeli vratiti u utakmicu. Strijelci za Žapce bili su Pantlik, Mihaljević i Tkalčec.

Prije ovog susreta, sastali su se igrači Medveščaka i Zadra u kojem su Medvjedi izjednačili 30 sekundi prije kraja (10:10). U posljednjem kolu Mladost igra protiv Medveščaka susret u kojem nesmiju izgubiti kako bih se sigurno plasirali na završnicu. Možda će stvari biti jasnije i ranije kada se sastanu Zadar i Primorje. Očekivana je pobjeda riječkog sastava i u tom slučaju Žapci bi se i prije posljednje utakmice plasirali u završnicu.