Mlađi kadeti minimalno poraženi od Primorja

event 15.06.2019.

Primorje je slavilo protiv Mladosti s minimalnih 10:9 (2:1, 2:1, 5:2, 1:5) u trećem susretu kvalifikacija za Kup Hrvatske, nakon što je osam i pol minuta prije kraja susreta Mladost gubila 9:2. Nakon što su se sinoć očito malo “ispuhali” u utakmici s gradskim rivalom Medveščakom, igračima trenera Štritofa trebalo je neko vrijeme da se […]

Primorje je slavilo protiv Mladosti s minimalnih 10:9 (2:1, 2:1, 5:2, 1:5) u trećem susretu kvalifikacija za Kup Hrvatske, nakon što je osam i pol minuta prije kraja susreta Mladost gubila 9:2. Nakon što su se sinoć očito malo “ispuhali” u utakmici s gradskim rivalom Medveščakom, igračima trenera Štritofa trebalo je neko vrijeme da se adaptiraju na Primorje, koje je, usput rečeno, ovogodišnji prvak države i vjerojatno se ni sami ne sjećaju kad su zadnji puta poraženi s ovom generacijom igrača.

Takvom Primorju je Mladost pokazala zube u zadnjih nešto više od četvrtine, napravila seriju od 7:1, a da je utakmica još malo potrajala….

Ali ne treba pretjerivati, jer ovo što su mlađi kadeti pokazali u zadnja dva dana, kako u obrani, tako i u napadu, može se nagraditi samo velikim pljeskom i jednim glasnim “bravo dečki”.

Strijelci za Mladost bili su: Bučević 3, Mardešić i Padro po 2, te Fajković i Luka Barišić po 1 gol. Mladost svoje kvalifikacije završava u utorak u Rijeci.