Mlađi kadeti na Crnici na Prvenstvu Hrvatske

event 07.04.2022.

I četvrta dobna kategorija došla je na red za odigravanje Prvenstva Hrvatske. Mlađi kadeti se ovaj vikend nadmeću u Šibeniku, gradu u kojem je Mladost prije nešto više od mjesec dana osvojila drugo mjesto na polufinalnom turniru. Mladost je ždrijebom raspoređena u skupinu A zajedno s gradskim suparnikom Medveščakom, te POŠK-om 1937 i Opatijom. Žapci […]

I četvrta dobna kategorija došla je na red za odigravanje Prvenstva Hrvatske. Mlađi kadeti se ovaj vikend nadmeću u Šibeniku, gradu u kojem je Mladost prije nešto više od mjesec dana osvojila drugo mjesto na polufinalnom turniru.

Mladost je ždrijebom raspoređena u skupinu A zajedno s gradskim suparnikom Medveščakom, te POŠK-om 1937 i Opatijom. Žapci su na polufinalnom turniru slavili protiv Opatijaca s vrlo uvjeljivih 12:4, dok se s POŠK-om 1937 i Medveščakom nisu sastajali u ovoj sezoni jer su ta dva sastava nastupala u polufinalnoj skupini Makarska. Medvjedi su na polufinalu ubilježili svih 5 pobjeda i to vrlo uvjerljivih, dok je POŠK 1937 izborio prolaz na završnicu s dvije pobjede i tri poraza.

U svakom slučaju trenericu Marinković, pomoćnika Vinceka i sve naše mlađe kadete očekuje uzbudljivo prvenstvo, a mi im držimo fige da budu što bolji, te da uživaju u bazenu i izvan njega.

Sretno Žapci!

Raspored Žabaca:

  1. kolo: četvrtak 7.4. u 18:40 POŠK 1937 vs Mladost
  2. kolo: petak 8.4. u 9:40 Opatija vs Mladost
  3. kolo: petak 8.4. u 18:40 Mladost vs Medveščak