Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi kadeti od četvrtka na Šalati

event 17.07.2019.

Iako sve vaterpolske oči gledaju prema dalekom istoku, točnije gradu Gwangjuu u Južnoj Koreji gdje se odigrava Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima, nije vaterpolo u drugim djelovima Svijeta stao. Dapače, s ciljem kako bi jednog dana upravo oni mogli zamijeniti današnje reprezentativce, za nastup na završnom turniru Kupa Hrvatske, pripremaju se mlađi kadeti. Igrači rođeni […]

Iako sve vaterpolske oči gledaju prema dalekom istoku, točnije gradu Gwangjuu u Južnoj Koreji gdje se odigrava Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima, nije vaterpolo u drugim djelovima Svijeta stao. Dapače, s ciljem kako bi jednog dana upravo oni mogli zamijeniti današnje reprezentativce, za nastup na završnom turniru Kupa Hrvatske, pripremaju se mlađi kadeti.

Igrači rođeni 2006. godine i mlađi od četvrtka do nedjelje borit će se za titulu pobjednika Kupa RH na otvorenom bazenu na Šalati. Naši mladići pokušat će popraviti rezultat ostvaren na zimskom Prvenstvu kada su pod vodstvom trenera Ratka Štritofa osvojili 5. mjesto.

Žapci su smješteni u skupinu A zajedno s Mornarom, Jadranom ST i Jugom. Prvo kolo, ujedno i turnir, Žapci otvaraju s Mornarom u četvrtak, 18. srpnja, s početkom u 18:00 h. Drugo kolo donosi susret s Jugom u petak u 9 sati, dok je dvoboj 3. kola na rasporedu u petak poslijepodne u 18:00 h.

Sve rezultate, statistiku i strijelce, kao i uživo praćenje rezultata, možete pratiti na službenom rezultatskom sustavu HVS-a, furkisport.hr/hvs.