Mlađi kadeti pobjedom bez borbe završili prvi dio kvalifikacija za PH

event 29.06.2021.

Mlađi kadeti Mladosti su 28.6. na Savi upisali pobjedu 5:0 nad vršnjacima iz ZPK te završili prvi dio kvalifikacija za prvenstvo Hrvatske s dvije pobjede i jednim porazom. Igrači koje vodi trener Marinić sinoć su na Savi trebali odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv ZPK. Ekipa ZPK se pojavila na utakmici s nekolicinom starijih dječaka, što je mimo […]

Mlađi kadeti Mladosti su 28.6. na Savi upisali pobjedu 5:0 nad vršnjacima iz ZPK te završili prvi dio kvalifikacija za prvenstvo Hrvatske s dvije pobjede i jednim porazom.

Igrači koje vodi trener Marinić sinoć su na Savi trebali odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv ZPK. Ekipa ZPK se pojavila na utakmici s nekolicinom starijih dječaka, što je mimo pravila pa je utakmica registrirana kao pobjeda Mladosti rezultatom 5:0. Umjesto kvalifikacijske odigrana je trening utakmica u kojoj je Mladost slavila 14:9 (3:2, 2:3, 6:1, 3:3). Stijelci su bili: Čolović 3, Lovro Petković 3, Luka Petković 2, Erenda 2, Petrović Malešević 2 i Sappe 2.

Ovom utakmicom Mladost je završila prvi dio kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske, ubilježivši pobjede protiv Zagreba i ZPK, te poraz od Medveščaka.

Iako još nisu odigrane sve utakmice ostalih zagrebačkih klubova, vrlo je izvjesno da će mladi Žapci završiti drugi na tablici iza Medveščaka, te da će mjesto na finalnom turniru (koji se igra 26.-29.8.) tražiti kroz drugi krug kvalifikacija u kojima će se sastati s predstavnikom podskupine Slavonije i podskupine Rijeka.