Mlađi kadeti poraženi u Šibeniku

event 12.02.2022.

Mlađi kadeti Mladosti poraženi su od splitskog Jadrana u polufinalu turnira u Šibeniku. Rezultat je bio 9:7 za Jadran, a po četvrtinama 1:2, 5:3, 2:1, 1:1. Danas se u Šibeniku odigrava memorijalni turnir Sunčana kapica u spomen na legendarne igrače Solarisa Grgu Renju i Renata Vrbičića. Vrbičić je nosio i kapicu Mladosti u jednom dijelu […]

Mlađi kadeti Mladosti poraženi su od splitskog Jadrana u polufinalu turnira u Šibeniku. Rezultat je bio 9:7 za Jadran, a po četvrtinama 1:2, 5:3, 2:1, 1:1.

Danas se u Šibeniku odigrava memorijalni turnir Sunčana kapica u spomen na legendarne igrače Solarisa Grgu Renju i Renata Vrbičića. Vrbičić je nosio i kapicu Mladosti u jednom dijelu svoje karijere.

Mlađi kadeti su utakmicu protiv Jadrana počeli dobro, te su u prvih desetak minuta četiri puta bili u vodstvu, ali su sva četiri puta igrači Jadrana dostigli prednost Žabaca.

Nešto prije kraja druge četvrtine, Splićani su poveli i prednost nisu ispuštali do kraja susreta, dopustivši tek jedno izjednačenje.

Strijelci za Mladost: Mihaljević 3, Maglica 2, Matošević 1 i Štefelić 1.

Mlađi kadeti, koje vode trenerica Marinković i pomoćni trener Sappe, igraju susret za 3. mjesto u 15:45 protiv Zadra 1952. Utakmicu možete pratiti na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=USqkFVXm1hs&ab_channel=VKSolaris