Mlađi kadeti s “dvojke” u polufinale

event 22.07.2016.

Mladostaši su izborili nastup u polufinalu završnice Kupa Hrvatske za mlađe kadete gdje će igrati protiv Primorja. U posljednjem kolu grupne faze Žapci su pobijedili Zadar rezultatom 14:11 (4:2, 3:4, 2:2, 5:3). U našoj grupi Jug je visoko porazio KPK (11:4) te će Jugaši u polufinale s mjesta jedinice dok su Žapci zauzeli drugo mjesto […]

Mladostaši su izborili nastup u polufinalu završnice Kupa Hrvatske za mlađe kadete gdje će igrati protiv Primorja.

U posljednjem kolu grupne faze Žapci su pobijedili Zadar rezultatom 14:11 (4:2, 3:4, 2:2, 5:3). U našoj grupi Jug je visoko porazio KPK (11:4) te će Jugaši u polufinale s mjesta jedinice dok su Žapci zauzeli drugo mjesto u skupini B.

U utakmici protiv Zadra Mladostaši su iskoristili čak 3 peterca, a najbolji strijelac kluba bio Mihić sa 4 gola. Ostali strijelci za Žapce bili su Vučković (3 gola), Holzinger i Bušić po 2 te Brčić, Lomatidze i Bago po 1 gol.

U drugoj skupini prvo mjesto je osvojilo Primorje pobjedom u posljednjem kolu protiv Mornara (8:4) te će u polufinalu biti protivnik našim Mladićima. Susret se igra u Korčuli u subotu u 19:20. Nakon njih će u bazen Jug i Mornar koji se sastaju u drugom polufinalu.