Mlađi kadeti u nedjelju za broncu s Jadranom

event 08.10.2022.

Nije ovo bila subotnja večer za pamćenje. Barem ne ugodno za onog kome srce kuca za Mladost. Gotovo u isto vrijeme dok su se seniori nadmetali u Beogradu sa svojim suparnikom, mlađi kadeti našeg kluba su u Šibeniku igrali polufinale Hrvatskog kupa. S druge strane poznat nam protivnik, gradski, odnosno sastav Medveščaka. Medvjedi su bili […]

Nije ovo bila subotnja večer za pamćenje. Barem ne ugodno za onog kome srce kuca za Mladost. Gotovo u isto vrijeme dok su se seniori nadmetali u Beogradu sa svojim suparnikom, mlađi kadeti našeg kluba su u Šibeniku igrali polufinale Hrvatskog kupa. S druge strane poznat nam protivnik, gradski, odnosno sastav Medveščaka.

Medvjedi su bili bolji, slavili ukupno 14:7, te se plasirali u finale. Već u prvoj četvrtini bilježimo jače rezultatsko zaostajanje. Medveščak je poveo 6:2, da bi na polovici utakmice bilo 9:4, a nakon treće dionice 12:5.
Strijelci za Mladost bili su – Karlo Šindler 3 i Ivan Strahonja 2 gola.

U drugom je polufinalu Solaris svladao Jadran 12:10, tako da će u nedjelju s početkom u 11.20 sati, mladostaši igrati za broncu protiv Jadrana. Već smo se u Šibeniku sastali s mladim jadranašima, te su tada Splićani slavili 8:7. Možda je sada prilika za uzvrat.