Mlađi kadeti u polufinalu PH

event 09.04.2022.

Mlađi kadeti HAVK Mladost plasirali su se u polufinale državnog prvenstva. U četvrtfinalnom susretu bili su bolji od momčadi Korčulanskog plivačkog kluba 18:6.  Izabranici trenerice Morene Marinković odlično su otvorili utakmicu. Nakon prvih 7 minuta igre mladi Žapci već su vodili sa 6:2. Jak ritam nastavio se i u drugoj četvrtini. Ovu dionicu naši su […]

Mlađi kadeti HAVK Mladost plasirali su se u polufinale državnog prvenstva. U četvrtfinalnom susretu bili su bolji od momčadi Korčulanskog plivačkog kluba 18:6

Izabranici trenerice Morene Marinković odlično su otvorili utakmicu. Nakon prvih 7 minuta igre mladi Žapci već su vodili sa 6:2. Jak ritam nastavio se i u drugoj četvrtini. Ovu dionicu naši su igrači završili bez primljenog pogotka te se na veliki odmor otišlo s 10:2. Do kraja su naši igrači malo smanjili gas, do konačnog rezultata 18:6.

Najefikasniji je na današnjoj utakmici bio Deni Sappe sa sedam postignutih pogodaka, po tri su postigli Miho Štefelić i Ivan Maglica, dvaput su precizni bili Mark Modrić i Grgur Mihaljević dok je jednom mrežu KPK tresao Ivan Strahonja.

Čestitke igračima i trenerima na ulasku u polufinale koje je na rasporedu večeras, s početkom u 20:30 h. Protivnik je Jadran ST.