Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi kadeti u polufinalu

event 28.07.2018.

Mlađi kadeti Mladosti svladali su Cavtat u četvrtfinalu Kupa Hrvatske te izborili nastup u polufinalu. Igrači trenera Šafarića izvrsno su otvorili utakmicu te su početkom treće četvrtine vodili 6:0. Može se reći da je pobjednik već tada bio odlučen te su Mladosatši smanjili brzinu i čuvali snagu za popodnevno polufinale. Prednost Žabaca nije se nikad […]

Mlađi kadeti Mladosti svladali su Cavtat u četvrtfinalu Kupa Hrvatske te izborili nastup u polufinalu.

Igrači trenera Šafarića izvrsno su otvorili utakmicu te su početkom treće četvrtine vodili 6:0. Može se reći da je pobjednik već tada bio odlučen te su Mladosatši smanjili brzinu i čuvali snagu za popodnevno polufinale. Prednost Žabaca nije se nikad više spuštala ispod 4 razlike te je na kraju susret završio rezultatom 9:5.
Izvrsnu utakmicu odigrao je Bušić koji je postigao 5 pogodaka. Golovima su mu se pridružili Habuda (2 gola) te Halar i Kvaternik koji su postigli po jedan gol.
U polufinalu Mladostaši će igrati protiv POŠK-a. Splićani su bili prvi u svojoj skupini te su preskočili četvrtfinalnu utakmicu. Polufinale se igra na bazenima Šalata u subotu u 20:20.