Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi kadeti u teškom položaju

event 20.02.2016.

Za nastup na finalnom turniru Prvenstva Hrvatske mlađi kadeti Mladosti moraju pobijediti Mornar u posljednjem kolu sa najmanje 4 razlike. Nakon drugog kola polufinalnog turnira u Zagrebu Mladostaši se nalaze na 3. mjestu, a samo prve dvije ekipe izborit će plasman na završnici. U jutarnjem dijelu subotnjeg programa prvo su Žapci lagano pobijedili Medveščaka rezultatom […]

Za nastup na finalnom turniru Prvenstva Hrvatske mlađi kadeti Mladosti moraju pobijediti Mornar u posljednjem kolu sa najmanje 4 razlike.

Nakon drugog kola polufinalnog turnira u Zagrebu Mladostaši se nalaze na 3. mjestu, a samo prve dvije ekipe izborit će plasman na završnici.
U jutarnjem dijelu subotnjeg programa prvo su Žapci lagano pobijedili Medveščaka rezultatom 20:2. Za rasplet skupine puno je bitnije bila druga utakmica između Mornara i KPK. Na kraju su slavili Splićani sa 6:5 što je rezultat koji ne ide na ruku Mladostašima. Imali su igrači KPK posljednji napad sa igračem više, ali nisu uspjeli izjednačiti.
U večernjim satima igraju KPK i Medveščak te bi veliko iznenađenje bio svaki rezultat osim pobjede Korčulana.
U posljednjoj utakmici sastaju se Mladost i Mornar te u slučaju pobjede Mladosti tri ekipe će imati jednaki broj bodova. Tada će odlučivati gol razlika u utakmicama između ta tri kluba gdje je trenutno stanje: KPK +5, Mornar +1, a Mladost -6. KPK je sigurno izborio plasman na završnici, a da bi im se pridružili Mladostaši moraju slaviti sa minimalno 4 pogotka prednosti.
Utakmica Mornar-Mladost počinje u 19:10.