Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi kadeti uvjerljivo u polufinale

event 08.10.2022.

Ekspresno, uvjerljivo i suvereno. Tako su mladi članovi našeg kluba, ušli u polufinale mlađekadetskog Hrvatskog kupa koji se ovih dana igra u Šibeniku. Mladost nije naime imala problema u četvrtfinalu protiv Opatije LRH. Doduše, očito je došlo do malog opuštanja u zadnjoj četvrtini nakon što su mladići, ali i djevojka (Tonka Rogulj), vodili čak 6:0, […]

Ekspresno, uvjerljivo i suvereno. Tako su mladi članovi našeg kluba, ušli u polufinale mlađekadetskog Hrvatskog kupa koji se ovih dana igra u Šibeniku.

Mladost nije naime imala problema u četvrtfinalu protiv Opatije LRH. Doduše, očito je došlo do malog opuštanja u zadnjoj četvrtini nakon što su mladići, ali i djevojka (Tonka Rogulj), vodili čak 6:0, malo manje od dvije minute prije kraja treće četvrtine.
To su onda mladi Opatijci uspjeli iskoristiti i ublažiti svoj poraz. Stoga konačan rezultat (6:4) ne odražava baš realnu sliku stanja u bazenu ili odnosa kvalitete ovih dviju momčadi. Bez pretjerivanja, Mladost ipak ima puno bolji sastav u ovom uzrastu.
Koliko točno dobar, doznat ćemo već večeras kada naši mlađi kadeti (i kadetkinja) igraju polufinale protiv Medveščaka koji je zasad bez poraza. Ta je utakmica na rasporedu u 20.30 sati.

Strijelci za Mladost u četvrtfinalu su bili – Deni Sappe 3, Ivan Maglica 2 i Mark Modrić 1 gol.