Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađi kadeti zaustavljeni u polufinalu

event 24.03.2018.

Mlađi kadeti Mladosti igrati će utakmicu za treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske koje se igra u Šibeniku. U polufinalu su poraženi od Jadrana rezultatom 9:4. Žapci su poveli golom Katičića te je utakmica bila potpuno izjednačena do sredine 3. četvrtine (3:3). Međutim tada su Mladostaši stali i dopustili Splićanima seriju od 5:0. Vodstvo Jadranaša od […]

Mlađi kadeti Mladosti igrati će utakmicu za treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske koje se igra u Šibeniku. U polufinalu su poraženi od Jadrana rezultatom 9:4.

Žapci su poveli golom Katičića te je utakmica bila potpuno izjednačena do sredine 3. četvrtine (3:3). Međutim tada su Mladostaši stali i dopustili Splićanima seriju od 5:0. Vodstvo Jadranaša od 8:3 sredinom posljednje četvrtine označilo je kraj nadanja igrača trenera Šafarića u nedjeljno finale. Jadran se pokazao kao bolja ekipa i zasluženo slavio.
Za Mladostaše po jedan gol su postigli Halar, Bušić, Katičić i Kvaternik. U nedjelju u 11 sati Žapci će za brončanu medalju igrati protiv POŠK-a koji je danas izgubio 11:4 od Primorja. Podsjetimo da su se POŠK i Mladost već sastali na ovom turniru kada su Žapci u prvom kolu slavili sa 9:7.