Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladi Žapci nastavljaju s pobjedama

event 04.04.2019.

Nade HAVK Mladosti upisale su i 3. pobjedu na završnom turniru Prvenstva Hrvatske pobijedivši ekipu Marsonije 15:4 (2:1, 9:0, 1:2, 3:1). Mladostaši su krenuli s rezervom, te završili prvu četvrtinu s minimalnom prednošću. No u sljedećih 6 minuta igre pokazali su pravu nadmoć i s velikih 9:0 razriješili sumnju o pobjedniku večerašnje utakmice. Najraspoloženiji su […]

Nade HAVK Mladosti upisale su i 3. pobjedu na završnom turniru Prvenstva Hrvatske pobijedivši ekipu Marsonije 15:4 (2:1, 9:0, 1:2, 3:1).

Mladostaši su krenuli s rezervom, te završili prvu četvrtinu s minimalnom prednošću. No u sljedećih 6 minuta igre pokazali su pravu nadmoć i s velikih 9:0 razriješili sumnju o pobjedniku večerašnje utakmice.

Najraspoloženiji su s po 4 pogotka bili Fabio Jakuš i Bruno Stančić, s po 2 su im se pridružili Roko Vukojević i Jakov Poje dok su jednom bili precizni Deni Sappe, Petra Erenda i Bruno Leko.

Sutra je, za razliku od danas, na rasporedu jednostruki program. Četvrto kolo na rasporedu je ujutro, u kojem mladi Žapci snage odmjeravaju s Primorjem, dok su u petom kolu slobodni. Nakon sutrašnjih dvoboja znat ćemo i konačan plasman po skupinama završnog turnira.